Uw account verwijderen
U kunt uw Aukilo-account op elk moment verwijderen, in de web-app of in de app. Het is hetzelfde account: verwijdert u het op één plek, dan is het overal verwijderd.
- Klik rechtsboven op uw profielfoto of initialen en daarna op Instellingen.
- Kies Mijn account verwijderen.
- Vink het toestemmingsvakje aan, typ VERWIJDEREN en kies Verwijdering plannen.
- Open het tabblad Profiel en daarna Instellingen.
- Kies Mijn account verwijderen.
- Vink het toestemmingsvakje aan, typ VERWIJDEREN en kies Verwijdering plannen.
Uw account wordt meteen bevroren en u wordt uitgelogd. Na 60 dagen wordt het definitief geanonimiseerd. Tot dan kunt u de verwijdering annuleren door opnieuw in te loggen.
Uw account per e-mail verwijderen
Heeft u geen toegang meer tot de web-app en de app, schrijf dan vanaf het adres van uw account naar contact@aukilo.com, met als onderwerp „Account verwijderen”.
We behandelen het verzoek binnen maximaal 7 dagen en bevestigen de verwijdering per e-mail. Om veiligheidsredenen moet het verzoek komen van het adres dat aan het account gekoppeld is.
Verwijderde gegevens
Bij het verwijderen van uw account wissen we:
- Uw account-identifier en uw e-mailadres.
- Uw weergavenaam, uw profielfoto en uw bio.
- Uw stad en uw standaardlocatie.
- Uw persoonlijke scangeschiedenis.
- Uw prijsalerts en uw favoriete winkels.
- Uw favoriete producten en uw notificatiegeschiedenis.
- Uw tokens voor pushnotificaties.
- De foto’s die u hebt geüpload (meldingsbewijzen, productfoto’s, deelkaarten).
- Uw verwijscodes en uw persoonlijke deel-links.
- Uw kassabonnen, de regels en de foto’s ervan.
Geanonimiseerd bewaarde gegevens
Om de integriteit van de dienst voor de community te behouden, worden de volgende bijdragen in geanonimiseerde vorm bewaard (zonder enige link met u):
- De opgegeven prijzen die u hebt gedeeld (de link met uw identifier wordt definitief verbroken).
- De meldingen (krimpflatie, valse aanbieding, enz.) die u hebt gepubliceerd.
- De confirm/reject-stemmen die u hebt uitgebracht op meldingen.
Deze anonimisering is in overeenstemming met artikel 17 van de AVG (recht op vergetelheid) en artikel 5 (minimalisering van gegevens): gegevens die van belang zijn voor de community mogen worden bewaard zodra zij u niet langer kunnen identificeren. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet toe op de naleving van deze regels in Nederland.
Uw gegevens exporteren vóór verwijdering
U kunt al uw persoonsgegevens in JSON-formaat downloaden voordat u uw account verwijdert. Open in de web-app Instellingen via uw profielfoto rechtsboven en daarna Mijn bijdragen exporteren. In de app: Profiel → Instellingen → Mijn bijdragen exporteren. Het is hetzelfde account: u krijgt op beide plekken dezelfde export.
Onomkeerbare gevolgen
Het verwijderen van het account is definitief. Als u later opnieuw een account aanmaakt met hetzelfde e-mailadres, zal dat een nieuw, leeg account zijn: uw geschiedenis en uw eerdere bijdragen kunnen niet worden hersteld.
Vragen
Voor elke vraag over het verwijderen van uw account of uw AVG-rechten (toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, bezwaar) — waarop in Nederland wordt toegezien door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) — kunt u schrijven naar contact@aukilo.com.